MMI

egészségbiztosítások

Magán egészségbiztosítások összehasonlítása 2019-ben

Az egészség minden másnál fontosabb, bár ezt hajlamosak vagyunk elfelejteni. Gyakran azt gondoljuk, velünk nem fordulhat elő nagyobb egészségügyi probléma, aztán ha ez mégis megtörténik, akkor elrettenve látjuk, milyen viszonyok uralkodnak a magyar egészségügyben. A kórházi állapotok, a várólisták a vizsgálatokra sokszor ijesztőek, és sajnos az emberi hozzáállás is hagy néha kívánnivalót maga után. Automatikusan felmerülhet a hálapénz kérdése is, és vele együtt a rettegés, hogy ennek hiányában silányabb minőségű ellátásban lesz részünk.

 

Egyre többen érdeklődnek a magán egészségbiztosítások iránt, melyeknek köszönhetően szükséghelyzetben valóban olyan ellátást lehet kapni, amilyen elvárunk. Ma már nem kerül horror összegekbe ez a lehetőség, ám cserébe összehasonlíthatatlanul színvonalasabb ellátásban lehet részünk, mint az állami egészségügyi intézményekben. Mielőtt azonban egyik vagy másik szolgáltató mellett letennénk a voksot, érdemes tájékozódni arról, milyen árakkal és csomagajánlatokkal dolgoznak a biztosítók. Az ebf.hu-hoz hasonló oldalak segítségével nem kell egyszerre több oldalon böngésznie.

 

Az egészségbiztosítás keretein belül nem csak járóbeteg és kórházi ellátást kaphatunk, hanem az éves szűrővizsgálatokon és fogászati szűrésen is részt lehet venni. Az egynapos sebészeti beavatkozások éppen úgy részét képezik az ellátásnak, mint a terhesgondozás, az őssejt levétel, vagy például második orvosi szakvélemény kikérése. A csomagtól függően VIP részlegen is történhet a kórházi ellátás, ami szükséghelyzetben bizony igazi áldásnak számít.

Ha megtapasztalta már az állami intézményekben az ellátás minőségét, akkor valószínűleg találkozott már olyan helyzetekkel, melyekből soha többet nem kérne. A magán egészségbiztosítás keretein belül többféle csomagajánlat közül lehet választani, így mindenki rátalálhat a pénztárcájához passzoló megoldásra. Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy a jövő felelős tervezése nem csak az anyagi biztonság megteremtésével összefüggésben fontos, hanem az egészségre vonatkozóan is. A lehetőségnek köszönhetően elfelejtheti a hálapénzt és az abból fakadó kellemetlenségeket, hiszen havi díj fizetésével jogosulttá válik a magas színvonalú ellátásra.

 

Az egészség sokszor sajnos váratlan helyzetek elé állít, ilyenkor pedig a megbízhatóság kiemelt jelentőséggel bír. Teremtse meg ezt saját életében is magán egészségbiztosítás segítségével!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük