MMI

mellnagyobbítás műtét előtt

Tudtad? Ez is fontos mellnagyobbítás műtét előtt

Minden nő szeretné magát szépnek és kívánatosnak érezni. Nagyban befolyásolja a hölgyek önbizalmát az, hogy milyen méretű és formájú mellekkel áldotta meg őket a sors. A dús és méretes keblek mindig is a nőiesség és az erotika szimbólumai voltak, így természetes az, ha sokan akár kés alá is hajlandóak feküdni a tökéletes végeredmény érdekében. Tudtad? Sok fontos mellnagyobbítás műtét előtti dologról érdemes tájékozódni!

Manapság hazánkban is egyre többen döntenek a mellplasztika mellett, aminek köszönhetően a nők élete könnyen pozitív irányban változhat. Mielőtt belevágna valaki, sok olyan tényező van, amik mellnagyobbítás műtét előtt fontosak lehetnek!

Ne szégyelld, ha nagyobb melleket szeretnél!

A modern orvostudománynak hála ma már gond nélkül lehet azoknak a nőknek segíteni, akik elégedetlenek a mellük méretével. A mellnagyobbítás olyan önbizalommal láthatja el a hölgyeket, melyet kamatoztatni tudnak az életük több területén is. A mellplasztika szinte már rutin műtétnek tekinthető, ám nem szabad elfelejteni, hogy mégis csak egy olyan beavatkozás, ami előtt érdemes tájékozódni. Vannak olyan fontos információk, amiket már a mellnagyobbítás műtét előtt is tudni kell!

Mire kell figyelni műtét előtt?

A plasztikai sebész az operációt megelőzően egy sor orvosi vizsgálatot fog elvégeztetni annak érdekében, hogy a beavatkozás során semmilyen kockázattal se kelljen számolni. A legjobb, ha olyan helyen olvasunk utána a dolgoknak, ahol szakember írja majd le lépésről lépésre az operáció pontos menetét.  Mellnagyobbító műtétnél Dr. Falus György erre is figyel. Érdemes már azzal is a folyamat elején tisztába lenni, hogy a műtét után néhány hétig speciális, kompressziós melltartót kell majd hordani, és kíméletes életmódot kell folytani.

Mire kell figyelni a plasztikai beavatkozás után?

Nem csak a mellnagyobbító műtét előtt kell betartani a plasztikai sebész utasításait, de az operáció után is. Az általa megszabott ideig nem szabad nehezet emelni, és keményebb fizikai munkát végezni, valamint arra is figyelni kell, hogy minden kontrollvizsgálaton részt vegyen az ember. Ez azért lényeges, mert az orvos csak így tudja majd nyomon követni azt, hogy rendben gyógyul a műtét utáni terület, és a mellnek is olyan mérete és formája lesz, amit végeredményként várnak a hölgyek.

Mellnagyobbító műtét Budapesten

Abban az esetben, ha egy tapasztalt és megbízható plasztikai sebészt keresel, mindenképpen kattints a fenti linkre. Dr. Falus György oldalára fogsz eljutni, ahol minden fontos információt megtudhatsz a mellnagyobbítás műtét előtti teendőkről, és a szükséges orvosi vizsgálatokról is. Ezen az oldalon egyből be tudsz online egy ingyenes első konzultációra jelentkezni a sebészhez, ahol személyesen a legfontosabb kérdéseidet fel is tudod majd tenni. Ne feledd, ha elégedett vagy önmagaddal, sokkal sikeresebben tudsz boldogulni az életben!