MMI

zsalu

Multifunkciós zsalu elemek

Az innovatív technopolimerből készült öntőformák forradalmasítják az építőipart! Amikor tehát zsalu kiválasztásáról van szó, akkor itt az ideje félretenni a megszokásokat és a modern rendszerek felé figyelni. A könnyű táblás zsaluzatok révén a falak, pillérek és födémek zsaluzását gyorsan és hatékonyan meg lehet oldani, nehéz szerelési munkálatok nélkül. Az öntőformák olyan anyagból készülnek, ami jól ellenáll a környezeti hatásoknak, így biztosítva a hosszú élettartamot. A 100%-ban újrahasznosítható anyagok teljesen környezetbarát alkalmazást tesznek lehetővé. A maradékot a gyártók le őrölik és ismét zsalu elemek megalkotásra használják. A PERI DUO öntőformák számos előnnyel bírnak, mint például a könnyű kezelhetőség és a gyors szerelhetőség.

Az elemek különböző magasságokban és szélességekben állnak rendelkezésre, így minden építkezéshez megtalálható a megfelelő méret. A megengedett frissbeton nyomás nagyobb, mint a hagyományos öntőformák esetében, így még magasabb minőségű és tartósabb szerkezeteket lehet létrehozni általuk. A négyszög és téglalap keresztmetszetű pillérek széles választékban állnak rendelkezésre, így biztosan mindenféle építkezéshez megtalálható a szükséges méret. A födémeknél 30 cm vastagságig optimálisak ezen zsalu elemek.

Az egyszerű, kalapács nélküli szerelés lehetővé teszi, hogy az öntőformák könnyen és gyorsan összeilleszthetők legyenek, így időt és pénzt takarítva meg az szakemberek részére. Az innovatív zsalu elemek az építőipar jövőjét jelentik, és lehetővé teszik a minőségi és tartós épületek létrehozását, minimális költségráfordítással.