MMI

Kapjon egy esélyt az elektromos cigaretta

A dohányzás egy olyan káros szenvedély, amely nagyon sok embert tart a fogságában. Az élvezet, amit nyújt ugyanakkor elég jelentős egészségügyi kockázattal jár. De mégis mit lehet tenni, ha már sokadik próbálkozás után sem sikerült megszabadulni tőle? A berögzült mozdulatok és a nikotin egyaránt megmarad, ha az elektromos cigaretta mellett döntünk.

Mindemellett a korom, füst, kén és nitrogén oxidok, amelyek az égés során keletkeznek, egyszerűen eltűnnek. Egy hatalmas lépést teszünk ezzel egy új élet felé. Az adagok szabályozhatóságának hála ugyanakkor megoldható a hosszú távú és fokozott leszokás. Szinte észre sem vesszük és úgy hagyjuk el. Az elektromos cigaretta tetszés szerint tölthető fel különféle készítményekkel, amelyek egyedi ízzel rendelkeznek. Akár teljesen nikotin mentesen is használható, csakis azért, hogy a kedvelt pipálás megmaradjon.

Akár teljes lelkiismeret furdalás és egészségügyi kockázat nélkül szívható az elektromos cigaretta. Természetesen vannak különféle tanulmányok, amelyek megpróbálják a két tábor érveit összehasonlítani. Ha tudományos módon akarjuk megközelíteni, akkor vessük bele bátran magunkat az elektromos cigaretta rejtelmeibe egészen a felépítésétől kezdve. Ne feledjük, hogy a tapasztalat felülír, minden elméleti megközelítést, így mielőtt ítélkeznénk, adjunk egy esélyt az elektromos cigaretta készüléknek, hogy bizonyítson, aztán majd meglátjuk, hogy mégis mit élünk át jóvoltából. Sohasem feledjük el, hogy a változás olykor igenis jó lehet, így érdemes belevágni az elektromos cigaretta vásárlásába.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük