MMI

Tudatos légzés – online Buteyko tréning

Mit tanulhatok ezen a tréningen?

A tanfolyam online élő formában saját otthonának kényelméből (5 foglalkozás, 5 hét alatt) megtanítja Önt, hogyan lehet normalizálni a légzését:

  • terápiás légzőgyakorlatok sorozatának megtanulása és gyakorlása
  • technikák a tudatosság elősegítése érdekében, amelyek segítenek újratanulni és megváltoztatni az egész életen át tartó légzési szokásokat
  • a Buteyko módszer hátterében álló tudomány megértése

A Buteyko tréning során életmódra vonatkozó ajánlásokat is kaphatunk, amelyek magukban foglalják

  • diéta
  • testmozgás
  • ideális alvási körülmények

Milyen hatással vannak a Buteyko tréning elvégzése és a Buteyko légző gyakorlatok rendszeres gyakorlása a gyógyszeres kezelésemre?

Minden gyógyszert addig kell folytatni, amíg a tréningen meghatározott bizonyos normákat el nem érik, és a részt vevő jóváhagyást kap kezelőorvosától a csökkent gyógyszeres kezelésre. Gyakorlati tapasztalatok azt igazolják vissza, hogy a rendszeres gyakorlással elérhető a szükséges gyógyszermennyiség csökkentése.

A Buteyko online tréning során a részt vevők arról számoltak be, hogy javult az alvásminőségük, a horkolás és az apnoe csökkent vagy megszűnt, valamint az asztmát enyhítő gyógyszerek mennyiségét is csökkenteni tudták.

A Buteyko tréning jelentős javulást nyújt számos kondíció esetén, beleértve a következőket:

Alvási apnoe, horkolás, szorongás, stressz kezelés, sinusitis, asztma, tüdőtágulás, szénanátha, krónikus fáradtság szindróma, álmatlanság, pánikrohamok, általános légzési rendellenesség, rhinitis, krónikus obstruktív tüdő- / légúti betegség (COPD) / (COAD), migrén, allergiák.

 

Vélemény, hozzászólás?