MMI

Több előnyt nyújt a lemeztető felrakása

A gyorsaság kiemelt jelentőséggel bír főleg akkor, ha olyan munkafolyamatokról van szó, amik kihatással vannak több mindenre. A lemeztető felrakása éppen ezért nem várathat magára, hiszen minden perc, amit egy épület fedél nélkül tölt el komoly veszélyt jelent az alatta lévő egységekre, amilyenek a falak, a lábazat, a gerendák. A hagyományos tetőfedő anyagokkal szemben az utóbbi években megjelent a lemeztető. Ennek számtalan előnye van és széleskörűen elterjedté vált. Bár kezdetben inkább csak műemlék épületek felújításánál került előtérbe, ma már családi házakhoz is gyakran felhasználják.

A lemeztető felrakása viszonylag egyszerű feladat. Természetesen tudni kell jól bánni az alapanyagokkal, de mindenképpen kevesebb vele a probléma, mint a hagyományos beton, vagy kerámia csempékkel. Abból adódóan, hogy többféle méretben gyártják, teljesen igényre szabottan válogathatunk a kínálatból. Nem csak a méretet, de a színt is megválaszthatjuk. A lemeztető felrakása során természetesen ügyelni kell az illesztésekre.

A jó átfedést biztosítani kell. Mivel kimondottan könnyű szerkezetről van szó, ezért jelentős terheléstől mentesíthető a teljes épület. Főként akkor lehet ezt igazán megtapasztalni, ha felújítás alkalmával kerül kivitelezésre a lemeztető felrakása, a régebbi elemek helyére. A tetoklinika.hu oldalon mindenfontos részletet megtalálunk erről a professzionális terméktípusról, amit megéri okosan felhasználni, hiszen azzal rengeteget nyerhetünk. A lemeztető felrakása legyen szakértőkre bízva és akkor a várt eredmény nem marad el.

Vélemény, hozzászólás?