MMI

Rátaláltam azokra a szerelőkre, akikben megbízhatok

Régen valamiért rossz érzéssel töltött el, ha szerelőt kellett hívnom, bármiről is legyen szó. Szinte mindig történt valami.

Sokszor volt olyan például, hogy egyszerűen nem jöttek ki a megbeszélt időpontra, és csak órákkal később jelentek meg.

De az sem ritka, hogy egyáltalán nem jöttek ki hozzánk.

Aztán az is előfordult, hogy sokkal tovább tartott a munka, ahogy az előzetesen meg volt beszélve, ami persze magasabb költségeket is jelentett.

Ez most csak néhány példa volt, hogy miért is van az, hogy alapból nem szeretek szerelőket hívni.

Talán azt gondolnád, hogy ez egy negatív írás lesz, pedig egyáltalán nem erről van szó, hiszen végre rátaláltam arra a szerelő stábra, akikre tényleg egy rossz szavam nem lehet!

Hogy kik ők? Hát a vizgazfutesszerelo24.hu csapata, akiknek sikerült elérnie, hogy már egyáltalán ne legyen bennem semmiféle aggály, ha szerelőkre van szükség.

A történetem azzal kezdődött, hogy szükségem volt egy gázszerelőre, méghozzá sürgősen! A régebbi tapasztalataim miatt eléggé rosszul álltam hozzá a dologhoz, de egy haverom megmutatta az említett szolgáltató honlapját, mondván, hogy velük kéne próbálkoznom, mert még soha nem csalódott bennünk.

Mivel egy megbízható barátról volt szó, ezért hittem neki.

Felhívtam őket telefonon, hogy gyorsan kéne nekem egy gázszerelő, amilyen hamar csak lehet.

Már a telefonan is éreztem, hogy ők tényleg mások, mint a többi: megnyugtattak, hogy egy órán belül már itt lesz nálam valaki, aki azonnal kijavítja a hibát.

Megköszöntem, de őszintén szólva nem nagyon tudtam elhinni, hogy tényleg ilyen hamar ki fog majd valaki jönni a lakásomhoz.

Pedig tényleg ez történt! A gázszerelő valóban ott volt az ajtómban, a megbeszélt időpontban. Megkönnyebbülten nyitottam neki ajtót, hiszen itt már biztos voltam benne, hogy végre megtaláltam azokat a szerelőket, akikre rábízhatom a lakásom.

A problémát egy óra alatt sikerült neki megoldania, amire biztosan nem lettek volna sokan képesek. Azóta is minden a legnagyobb rendben a gázkészülékkel, és most már azt is tudom, hogy kikhez kell a jövőben fordulnom, ha baj van.