MMI

Láng Kereskedelmi Kft. tatabányai telephelyére keres diszpécser munkatársat

Láng Kereskedelmi Kft. tatabányai telephelyére keres diszpécser munkatársat

A Láng Kereskedelmi Kft. hosszú ideje jelen van a hazai piacon, és folyamatosan bővíti tevékenységét az ország több pontján. A cég különös figyelmet fordít munkatársai kiválasztására, hiszen a minőségi munkaerő az alapja a vállalati sikernek. Ebben a szellemben a Láng Kereskedelmi Kft. tatabányai telephelyére keres diszpécser munkatársat, aki csatlakozik dinamikusan fejlődő csapatukhoz. A diszpécser pozíció kulcsfontosságú a cég logisztikai működésében, hiszen ez a személy felelős a szállítmányok hatékony koordinálásáért, az útvonaltervezésért és a szállítási folyamatok zökkenőmentes lebonyolításáért. A munkakör betöltéséhez elengedhetetlen a jó kommunikációs képesség, a problémamegoldó készség és a csapatmunkára való hajlandóság.

A cég tatabányai telephelyén a diszpécser munkatársak napi feladataik során szorosan együttműködnek a raktározási és logisztikai csapatokkal, valamint a sofőrökkel, hogy a szállítási folyamatok gördülékenyen valósuljanak meg. Ez a pozíció lehetőséget biztosít arra, hogy a kiválasztott jelölt kifejlessze logisztikai és kommunikációs készségeit, miközben közvetlenül részt vesz a cég napi működésében. Az ideális jelölt rendelkezik némi tapasztalattal a logisztika vagy szállítmányozás területén, és képes önállóan dolgozni stresszes körülmények között is. A Láng Kereskedelmi Kft. tatabányai telephelyére keres diszpécser munkatársat, aki megbízható, pontos és proaktív hozzáállással támogatja a vállalat növekedését és hatékonyságát.

A sikeres jelölt felelőssége lesz a szállítmányozási folyamatok folyamatos felügyelete és optimalizálása, valamint a logisztikai problémák azonnali kezelése. A munkakör betöltéséhez szükséges szakmai ismeretek mellett elengedhetetlen a rugalmasság és a képesség arra, hogy a jelölt gyorsan alkalmazkodjon a változó piaci körülményekhez és új kihívásokhoz. A Láng Kereskedelmi Kft. elkötelezett amellett, hogy támogató és inspiráló munkakörnyezetet biztosítson, ahol a munkatársak fejlődhetnek és érvényesülhetnek.