MMI

Lábbal tapossuk, mégsem veszi zokon, hiszen épp ez a dolga

Nem a személygépkocsik alapvetően fontos tartozéka ugyan, de hiánya eléggé megnehezíti és körülményessé teszi a járművek takarítását. Igen, az autó gumiszőnyegről van szó, közelebbről a Geldring cég számos termékének egyikéről. Az ember sokszor nem is gondol bele, hogy még egy ilyen viszonylag egyszerű produktum esetén is mennyi előírásnak kell megfelelni.

Az autó gumiszőnyeg anyagára nézve léteznek például tiltott és ajánlott kategóriák. Előbbiekhez tartozik, hogy – természetesen – nem tartalmazhat semmi olyat, ami egészségkárosító hatással bírna. Az utóbbiakhoz tartozik, hogy minél nagyobb mértékben környezetbarát legyen, vagyis műanyagot nem tartalmazhat, csakis gumi eredetű alapanyagból készülhet az autó gumiszőnyeg. Csak így lehet összhangban az autóiparra vonatkozó európai normákkal. És persze – ez szintén ajánlott – az sem árt, ha az autó gumiszőnyeg jó illatú, hiszen ez növeli a komfortérzetet vezetés közben.

A Geldring autó gumiszőnyegek ráadásul egyedi formatervezésüknek köszönhetően úgy vannak kialakítva, hogy a por és piszok igen könnyen eltávolítható a bordázott felületről. Tisztán tartásukhoz kevés időráfordítás és csak víz, illetve szivacs szükséges hozzá. A száradást követően könnyedén visszahelyezhetőek az  autó gumiszőnyegek és újra hónapokig biztosítják autónk tisztaságát.

Ami pedig a biztonságot illeti, a Geldring autó gumiszőnyegek praktikus kiegészítőkkel vannak ellátva, amik pedig a rögzítő tappancsok. Ezen apróságok által nem csúszkál el menet közben a sofőr lábai és a pedálok alatt az autó gumiszőnyeg, aminek köszönhetően balesetmentessé válik a közlekedés.  Hiszen nincs is annál veszélyesebb, mint amikor az autószőnyeg elcsúszik és beakad a pedálok közé, aminek következtében nem lehet megfelelően használni se a fék, se a gáz pedált. A rögzítő tappancsok biztosítják az autó gumiszőnyegek állandó jellegű helyben maradását, így elképzelhetetlen emiatt egy baleset bekövetkezte.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük