MMI

gumiszerviz árak

Jelenleg hol mozognak a gumiszerviz árak Budapesten?

Több tényezőtől is függ, hogy milyen gumiszerviz árakkal kell számolni Budapesten. A felkapottabb műhelyekben bizony nem ritka az áremelés, de a gumidirektnél nem kell állandó árváltozással számolni. A weboldalon pontosan feltüntetésre került, hogy a gumiszervíz milyen árakkal dolgozik. A drágán vásárolt felnit tönkreteszik, nem értenek a defekttűrő gumikhoz, kint állt a szervíz előtt a szakadó esőben amíg az abroncsokat felszerelték. Ezek mindennapos történetek, de a gumidirektnél ez is elkerülhető. A szervízben Corghi géppark segíti a szakemberek munkáját, így amíg az ügyfelek kényelmesen várakoznak a váróba, addig percek alatt elkészül az abroncs csere.

 

A gumidirekthez időpontot kell kérni, ide nem érdemes csak úgy az utcáról bezuhanni. A kényelmes ügyfélváróban wifi segíti az ügyfeleket abban, hogy a szerelés ideje alatt dolgozzanak vagy esetleg kikapcsolódjanak. Az ügyfélváróban egy Forma 1-es abroncsot is elhelyeztek. Itt mindenki időre megy és időben is fog végezni. Az előjegyzéses rendszer miatt az időpontegyeztetés elengedhetetlen, hiszen csak így tudják garantálni azt, hogy az ügyfeleknek soha ne kelljen órák hosszat várakozni egy-egy abroncs cserére vagy szerelésre.

Komplett szerelési csomagot is vásárolhatunk, amely tartalmazza a kerék autóról le és felszerelését, a gumiabroncs cseréjét a felnin, a centírozást ragasztott vagy akár felütős súllyal, a szelep cserét és egy egyszeri szezonközi állapotfelmérést is.  Ingyenes állapotfelmérésre a szerelést követő félévben lehet sort keríteni június 1. és augusztus 31. valamint január 1. és február 28. között. Azok az ügyfelek, akik egyszerre 4 db abroncsot is vásárolnak a gumidirekttől most ingyenes defekt javítást kapnak ajándékba, amely kerekenként egyszeri szerelés tartalmaz. A csomag árak megfizethetők, hiszen 3490 Forinttól 7990 Forintig érhetők el a kerékmérettől és a felnitől függően. A csomag árakból további kedvezmények adhatók, ha 4 db abroncsot egyidejűleg vásárolunk meg. A gumidirektnél lehetőség van a gumihotel szolgáltatás igénybevételére, így akiknek szűkös a helyük az abroncsok tárolására, azok bátran igénybe vehetik.

Vélemény, hozzászólás?