MMI

HotSlots és a kiesett idő

Az idő trükkös. Gyakran viccel meg minket. Az ember belegondol, hogy az idő végtelen és jelentéktelennek érzi magát benne. Mégis, életünk minden perce drága nekünk. Ahogyan az idő tellik, mind azon emésztjük magunkat, mit hagytunk ki és mit tehetnénk annak érdekében, hogy végtelen időnk legyen azokra a dolgokra, amit szeretünk.

Történt már veled, hogy kiesett az idő? Velem többször is. Nem úgy kell elképzelni, hogy földönkívüliek raboltak el, vagy ilyesmi. Inkább csak annyira elmerültem valamiben, hogy azt vettem észre, hogy órák röppentek el. Gyakran esett meg velem ilyen, amikor szívesen foglalatoskodtam valamivel, de sajnos, munka közben is egyre többször kapom magam azon, hogy egyetlen feladatom felemésztette az egész munkára szánt időmet. Az utóbbi esetben mindig csalódott vagyok. De, hogy neked ne kelljen csalódottnak lenned és az időd gondtalanul telljen, nézz be a HotSlots-ra, vagy kövesd a tanácsaimat! Elhiheted, drága időmbe tellt kitapasztalgatni mindent.


Cetlik és jegyzetek
Bizony, be kell vallanom, hogy egyre feledékenyebb vagyok. Annyi dologra kell odafigyelnem, hogy kénytelen vagyok állandóan rövid, néhány szavas emlékeztetőket, a munkámmal kapcsolatban pedig jegyzeteket készíteni. Fárasztó, de megéri.
Mikor mindenem egyszerre csipog

Nem én fedeztem fel a spanyol viaszt, tudom. De mindig több helyen is ébresztőket és figyelmeztetőket állítok be, hogy, ha valamelyik eszközömtől távol is kerülök, mégse maradjak le egy hasznos időpontomról sem. Pláne, ha a HotSlot-ban veszek el néha.
Kikapcsolódás a HotSlots-al ide vagy oda, érdemes minden kütyüt szinkronizálni az emlékeztetők miatt. Mikor megszólal a telefonod vagy okosórád, jó, hogy mindet egyszerre elhallgattathatod egy gombnyomással. Nehogy másokat is megzavarj az elmélyült munkában!