MMI

horvátországi apartmanok

Ezek a legszebb horvátországi apartmanok

Ha sorra vennénk azokat az európai országokat, amelyek a hazai turisták körében a legnagyobb népszerűségnek örvendenek nyaranta, akkor Horvátország és gazdag szigetvilága minden valószínűség szerint előkelő helyet foglalnának el. Az elmúlt években változatlanul sokan keresik fel térségét. Közelségének köszönhetően az autós utazás is kényelmes és gyors megoldásnak bizonyul, ráadásul Horvátországban minden korosztály és érdeklődési kör megtalálhatja a számára ideális programokat.

Utazásszervezés során elsődleges az, hogy miként oldjuk meg az utazást. Mivel az északi üdülőhelyek már akár 5 óra alatt elérhetőek Magyarországról autóval, így mindenképpen megéri ennek kényelme mellett letenni a voksot. Így nincs szükség repjegy foglalásra, autóbérlésre a célterületen, ráadásul felkereshetőek a legnépszerűbb turista célpontok, sőt, az eldugott, izgalmas látnivalóknál is bátran elidőzhetünk.

Szállásfoglalás kapcsán sokan döntenek a hatalmas szállodakomplexumok és a megszámlálhatatlanul sok medence mellett. Tény azonban, hogy az apartmanok kedvelői sem fognak szűkölködni a luxusban. A szallaskeres.hu linkre kattintva megnézheti, hogy jelenleg melyek a legszebb szálláshelyek Horvátországban. Festői panorámával, saját medencével és tengerhez közeli elhelyezkedéssel rendelkező lehetőségek közül válogathatunk, ráadásul sok esetben meglepően kedvező áron.

 

Horvátország nem csak a páratlan tengerparti részek miatt érdemel azonban figyelmet, hanem a történelmi nevezetességek apropóján is. A római, velencei, sőt, a magyar kultúra is nyomot hagyott építészetén, vallási és történelmi tárgyú látnivalóin. A gazdag növényvilág élménnyé teszi a területen tartózkodást, legyen szó akár valamelyik népszerű turistaparadicsomról, akár egy kis halászfaluról.

 

A nyár közepén is megéri még a szállásfoglalásban gondolkodni, ugyanis a térség üdülővárosai szép számmal fel vannak készülve szálláshelyekkel a várható turistaáradatra. Horvátországban járva a gasztronómia is mindenképpen figyelmet érdemel, így a tenger gyümölcseit és a halféléket kedvelők igazi mennyországban találhatják magukat. Persze akkor is remek fogások közül válogathatunk, ha a tenger élőlényeit inkább nem látnánk viszont tányérunkon. Nyüzsgő éjszakai élet, rengeteg látnivaló, történelmi városfalak és építmények százai várják a turistákat a horvát nagyvárosokban. Fedette fel idén a hazánkhoz közeli, mégis felejthetetlen kikapcsolódást nyújtó helyszíneket!

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük