MMI

Egy fogászat Budapesten sokat segíthet

Kevés dolog rosszabb annál, amikor a fogaiddal van valami gond, és nem tudod, mihez kezdj – mondja a Clinident tulajdonosa, Dr. Czigler Péter. A fogfájás bármely napot nagyon gyorsan tönkre tudja tenni és sokszor elviselhetetlen fájdalommal jár. A visszatérő fájdalom már semmi jóra nem utal, így érdemes azonnal cselekedni és nem kivárni a végső pillanatot, amikor már elviselhetetlen kínokat tud okozni egy-egy rossz fog. Az evés, az ivás nehezen oldható meg, ha a fogfájás jelentkezik és természetesen ilyenkor azonnal el kell menni a fogorvoshoz.

Természetesen a fájdalom soha nem a megfelelő pillanatban érkezik el, hiszen vagy nyaralunk, vagy éppen a munkahelyünkön ülünk , esetleg hétvége van, és biztosan nem rendelnek a fogászaton. Vidéki viszonylatban még nehezebb a helyzet, hiszen sok kisebb városban még fogorvosi ügyelet sincsen. Ilyenkor mindenképpen érdemes magán rendelést választani, hiszen a baj csak rosszabbodni fog és a fájdalom sem múlik. A Clinident fogászati klinikán 7 szakképzett és nemzetközi gyakorlatot szerzett orvos látja el a betegeket. Ide bármikor lehet jönni, hiszen a recepciós kolléga azonnal a betegek segítségére siet.

A Clinident Fogászati Centrumban számtalan kezelés vehető igénybe. A Centrum Budapesten a 13. kerületben várja a betegeket a hét minden napján. 15 éve folyamatosan segítenek a betegeknek a Cézár-Házban. Szaktudás, empátia jellemezi az itt dolgozó szakembereket, orvosokat. A betegek évek óta elégedettek a szolgáltatás minőségével és a szakképzett orvosok és a személyzet odaadásával. Budapest központi részén helyezkedik el a Fogászati Centrum így akár gépjárművel, akár tömeges közlekedési eszközzel könnyedén megközelíthető. Fogszuvasodás, fogpótlás, szájhigiéniás kezelés mind elérhető a szolgáltatások között. Megbízható orvosok, akik éveken át segítik a betegeket, ha fogproblémával küszködnek. A tapasztalat és a szaktudás mellett kiemelkedően fontos a beteg és az orvos között kialakult bizalmi kapcsolat, így ha ilyen szolgáltatásra vágyunk, akkor forduljunk bátran a Clinidenthez.

Vélemény, hozzászólás?