MMI

Budapesti klíma árak szereléssel

Budapesten minden drágább. Egy ingatlant, melyet egy Nagykunsági kisvárosban, vagy éppen a Kisalföldön megkaphatunk tíz-tizenöt millió forintért, Budapesten (és kifejezetten Budán) mondjuk negyven-ötven millió forintért kapunk meg alsó hangon. Az életkörülmények bizonyos helyeken jobbak, ám az átlag fizetés és a kiadások viszonyának tekintetében nem feltétlenül olyan rózsás a kép. De hogyan is hathat ez a budapesti klíma árak szereléssel együtt számított árképzésére?

Budapesten egy nyalóka is drágább, mint vidéken. Attól eltekintve, hogy az ugyanaz a nyalóka, és az elvégzett munka is ugyanaz, amit azért a pénzért tettek, amiből drágább nyalókát vettek. Egy elcsépelt sztereotípia lenne ez csupán, mely az elfogult vidékhívők propagandája, vagy tényleg sokkal drágább Budapesten minden?

Hát arra nem adunk cikkünkben választ, hogy minden drágább-e. Arra azonban mindenképp választ adunk, hogy a Budapesti klíma árak szereléssel együtt drágábbak-e, mint az ország bármely más vidéki nagyvárosában, vagy akár kisvárosokban.

Az első nagyon fontos megjegyzés azokra a tényezőkre vonatkozik, melyek a klíma árát befolyásolják. Legyen hűtő-fűtő, inverteres, wifis és tudjon mindent, amit egy huszonegyedik századi klímának tudni kell. Igen ám, de mennyi az az annyi? Nos, a készülékek árai mindenhol egységesen mozognak, így nagy különbségek csupán a szerelés költségeiben mutathatóaik ki.

HOGYAN MŰKÖDIK A KLÍMÁK ÁRKÉPZÉSE?

A viszonteladó meghatározza a kiskereskedelmi árat, ám a sztenderd ártól, melyeket a nagyobb műszaki kereskedelmi egységek határoznak, meg nem rugaszkodhatnak el nagyon. Legalább is felfelé biztosan nem. Ezért az esetleges nyereség nem feltétlenül magának a készüléknek az árán keletkezik, hanem kifejezetten a munkadíjon. Legyen itt szó bármilyen jellegű klímáról.

Az, hogy a szerelés díja mennyire rugaszkodik, el Budapesten sok mindentől függ, de leginkább az adott cég, vagy vállalkozó üzleti gondolkodásától. A budapesti szakember a budapesti átlagárakhoz és a budapesti megélhetéshez viszonyítja az árképzés, így jelentősen nőni fog a vidéki cégekhez képest a munkadíj. Azonban vannak, akik olcsóbb munkadíj mellett több vásárlót érnek el, és éppen olyan profi munkát végeznek.

Cégünk pontosan ebben hisz. Nem kell az áraknak elbudapestiesednie Budapesten sem. Spóroljon rajtunk, hisz mi nem spórolunk a minőségen. Versenyképes, olcsó araink Budapesten is éppen olyan elérhetőek, mint az ország bármely másik pontján.

Ha érdekli Önt ajánlatunk, úgy kérjen egyéni árajánlatot cégünktől és dolgozzunk együtt!

Vélemény, hozzászólás?