MMI

Black Friday

Brutális akciók, idén is tarol a Black Friday!

Bizonyára sok gamer várta már az év ezen időszakát, amikor még inkább érdemes fejleszteni a PC-t, vagy összerakni egy teljesen új konfigurációt. A Konzolok Szervize szintén hatalmas árengedményekkel kedveskedik minden érdeklődőnek, azonban nem csak a PC alkatrészek terén. Aki eddig azon töprengett, hogy vegyen-e egy Xbox One X-et, vagy egy PS4 Pro-t, az most gyorsan csapjon le a kínálkozó lehetőségre, mert ilyen legközelebb ismét csak egy év múlva lesz.

Ha konzolokról van szó, akkor kifejezetten érdemes a Bundle csomagokra szorítkozni, mivel ezek még inkább megérik, mint önmagában a konzolt beszerezni, hiszen akár egyszerre több játék is járhat mellé, rendkívül kedvező árazás mellett. Sokat hallani manapság arról, hogy a különféle webshopok amolyan kamu Black Friday-t rendeznek, amivel igyekeznek lehúzni a vevőiket. A Konzolok Szervize azonban nem kíván élni ezzel az etikátlan módszerrel. Az árak valóban nagy mértékben lecsökkennek, ezért érdemes még időben végig szaladni a bőséges kínálaton, mert nagy eséllyel mindenki megtalálhatja azt a terméket, aminek a megrendelése eddig dilemmát okozott.

Elérkezett a videojáték ipartól már megszokott őszi dömping. Egymás után jelentik be az újabbnál, újabb megjelenéseket. Azonban, aki ezeket a játékokat teljes popmájukban szeretné élvezni, annak nagy eséllyel szüksége lesz egy új konzolra, esetleg videokártyára.

A Red Dead Redemption 2 körül hatalmas volt a hype és úgy tűnik, hogy a Rockstar ismét beváltott az ígéretét. Egy lenyűgöző grafikával rendelkező, nyílt világú játékot tett le az asztalra, ami sokaknak akár az év játékát is jelentheti. A Konzolok Szervize, pedig közelebb hozza minden gamernek ezt az élményt a kiemelkedő akciókon keresztül, hiszen így még több játékoshoz eljuthatnak az ilyen és ehhez hasonló kiváló game-ek. Néha kíméletlen harc szokott folyni egy-egy akciós konzolért, vagy alkatrészért, ezért nem árt gyorsnak lenni, amíg a készlet tart. Gamer székek, videokártyák, különféle PC perifériák és konzolok garmadája várja az érdeklődőket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük