MMI

Bets io – asztali gép vagy mobil

Ha játékról, kikapcsolódásról van szó, manapság már szinte végtelenek a lehetőségeink. Hatalmas a kínálat, legyen szó videojátékokról, vagy kevésbé nagy gépigényű online játékokról. Azon a téren is bőven van választékunk, hogy milyen platformokon keresztül vagy milyen eszközről szeretnénk játszani.

Igen gyakran használom a Bets io felületét a hétköznapokban, ha egy kis kikapcsolódásra vágyom, és el kell mondanom, sokáig elég nagy dilemmában voltam azzal kapcsolatban, hogy milyen eszközről lépjek fel az oldalra.
Nehéz választás
Onnantól kezdve, hogy felhasználó lettem a Bets io felületén, hónapokon keresztül kizárólag, szigorúan csak asztali gépen keresztül szórakoztam a játékokkal, annak ellenére, hogy tisztában voltam vele, hogy ugyanezt mobilon keresztül is könnyedén megtehetném.
Nem vagyok, vagyis jobban mondva, nem voltam sosem a mobil játékok híve, jobban szerettem azt, hogy megadom a módját a kikapcsolódásnak, leülök az íróasztalhoz, magam mellé teszek egy kis nasit, valami innivalót, és elmerülök a videojátékok világában.


Ahogy telt az idő azonban, egyre gyakrabban voltak olyan periódusok, amikor annyira elfoglalt voltam, hogy egyszerűen nem volt alkalmam leüni az asztali gép elé, és szépen megadni a módját a játéknak, szórakozásnak. Ezért hát beadtam a derekam a barátaim javaslatára, és meg kell mondanom, kellemeset csalódtam.

Még mindig úgy gondolom, hogy a Bets io a legjobb asztali gépről, és szükségem is van néha arra, hogy teljes nyugalomban, kellemes környezetben foglalkozzak a kedvenc játékaimmal, viszont azóta, amióta ráálltam a mobilos játékokra, a sűrűbb időszakokban is alkalmam van kikapcsolódni. Rövidebb ideig persze, és kevésbé nyugis környezetben, ellenben teljesen fel tud dobni a kis kikapcsolódás ebben a formában is.