MMI

beton javítása

A beton javítása prémium alapanyaggal

Ahogy enged a fagy a szorításából, máris neki lehet látni a lakás körüli teendőknek, amik eddig elhanyagolva lettek. Nem egyszer merül fel problémaként a beton javítása, hiszen ha valamit, akkor az ilyen munkát sokan szeretik minél tovább halogatni. Van az a pont, aminél viszont már nem éri meg tovább várni, ezért aztán jobb mielőbb cselekedni. A probléma adott, így a megoldásra kell mindig fókuszálni.

A technika fejlődésének hála, már rendelezésre állnak olyan kivételes alapanyagok, amelyek segítségével az eredményesség fokozható. A beton javítása ilyen módon a SikaRep® S habarccsal végezhető el akár percek alatt sikeresen. Annyira egyszerű a használata, hogy azzal bárki elboldogul, így még külön szakemberre sem lesz szükség.

Ennyire egyszerű a beton javítása

A SikaRep® S speciális szálerősítést tartalmaz, amiben a szilikapor és polimer adalékok játszanak főszerepet. A bedolgozhatósága könnyű, így nem csak a nagyobb fészkek tölthetők ki vele, hanem még a viszonylag apróbb repedések is tömíthetők ilyen formában. A beton javítása után pedig kezdetét veheti a felületek utólagos védelme, burkolása. Többnyire éppen ennek a hiánya az, ami oda vezet, hogy a szerkezetek meggyengülnek, főleg a szabadban. Egy az esőnek, napsütésnek, szélnek kitett lábazat, vagy járda, kerítés, könnyen roncsolódhat. Festés, hidegburkolás után már erre jóval kisebb az esély.

A beton javítása után már csak a száradási időt kell megvárni az újabb lépésekhez. Mivel maga a habarcs egykomponensű és csak vizet igényel a felkeveréséhez, miután a bedolgozhatósága könnyű lesz, így még a szakemberekre sem kell várni hosszú heteket, hónapokat, mert azzal bárki elboldogul.