MMI

Mitől függ egy jó épületgépészeti kivitelezés?

Nem mindegy, hogy kihez fordul az ember, ha épületgépészeti kivitelezésre van szüksége. A Fülöp épületgépészetnél fűtéskorszerűsítés, fűtés automatizálás is megrendelhető. Ezen felül márkafüggetlen szervízként is az érdeklődők rendelkezésére állnak. Az épületgépészeti kivitelezéssel csak megbízható céget érdemes megbízni, akik referenciát is fel tudnak mutatni. A minőségi kivitelezés ma már elengedhetetlen, legyen szó családi házról vagy társasházról. A különféle épületgépészeti megoldások ma már az érintett ház élhetőségét nagyban befolyásolják. A korszerűsítés során az épületek elnyerik megfelelő komfortszintjüket és biztosítják az ottlakóknak a minőségi vízellátást és a megfelelő hőmérsékletet.

 

Otthonunk komfortjának növelését teljes körű épületgépészeti munkálatok elvégzésével érhetjük el. Ez lehet a teljes víz-, gáz-, fűtésszerelés elvégzése. A víz- valamint a gázellátás kiépítése vagy teljes felújítása, modernizálása. A légtechnikai vagy hőszivattyú rendszerek kiépítése, hogy a havi költségeket is minimálisra szorítsuk vissza. Ma már többféle lehetőség is kínálkozik, hogy otthonunk jóval alacsonyabb rezsiköltséggel üzemeljen.  Sok otthonban központi porszívót szereltetnek fel vagy kiépíttetik a gőzrendszereket. Tulajdonképpen a pénztárcánktól függ, hogy milyen modernizálást tudunk véghezvinni, otthonunkban. A Fülöp Épületgépészet mindenben segíti ügyfeleit, így számíthatunk rájuk a helyszíni felmérésben, a gépészeti felmérésben, az energetikai számítások elkészítésében, a tervdokumentáció és az engedélyezési terv elkészítésében, valamint a teljes körű épületgépészeti kivitelezésben.

 

Nem csak az ipari kazánoknál, hanem a családi házaknál is fontos, hogy a kazánok élettartama hosszabb legyen. Talán kevesen tudják, de a víz minősége nagyban befolyásolja egy-egy kazán élettartamát. A kazánnal összefüggésben álló radiátorok ugyan úgy ki vannak téve a korróziónak, mint maga a kazán. Amennyiben ezen változtatni szeretnénk, akkor érdemes a vízminőségen javítani. A megfelelő hűtővíz előállításában a Fülöp Épületgépészet tud segítséget nyújtani. A korróziós károkat minden esetben meg kell szüntetni, fel kell számolni, illetve jó esetben meg lehet előzni. Egy gazdaságos és. megújuló fűtési technológia kiépítésével orvosolni. lehet a fennálló problémákat. A meglévő vízkezelő berendezéseket és kazánokat megjavítják, amennyiben szükséges, úgy cserélik azokat.

Vélemény, hozzászólás?